Fisk med tortillachips
Det här är en av mina favoritfiskrätter, den är mycket god.
Ingredienser
4 p
600 g fiskfilé
1 tsk salt
2½ dl mellangrädde (byt ut mot laktosfri mellangrädde om du är allergisk)
1/2 dl tacosås medium eller hot
2 dl texmexost
15-20 tortillachips
Gör såhär
Tina fisken om den är fryst, gärna i kylskåp över natten. Sätt ugnen på 225 grader. Salta på båda sidor av fisken och lägg i fisken i en smord form. Blanda mellangrädden, tacosåsen och texmexosten i en bunke. Häll över gräddblandningen över fisken. Krossa så många chips ni önskar och strö över filéerna, grädda i mitten av ugnen i 25 minuter.
Servera med ris, grönsaker och chips i en skål på bordet.

/Linnéa
Ingredienser
4 p
600 g fiskfilé
1 tsk salt
2½ dl mellangrädde (byt ut mot laktosfri mellangrädde om du är allergisk)
1/2 dl tacosås medium eller hot
2 dl texmexost
15-20 tortillachips
Gör såhär
Tina fisken om den är fryst, gärna i kylskåp över natten. Sätt ugnen på 225 grader. Salta på båda sidor av fisken och lägg i fisken i en smord form. Blanda mellangrädden, tacosåsen och texmexosten i en bunke. Häll över gräddblandningen över fisken. Krossa så många chips ni önskar och strö över filéerna, grädda i mitten av ugnen i 25 minuter.
Servera med ris, grönsaker och chips i en skål på bordet.

/Linnéa
Kommentarer
Trackback